Все хорошо. Лучший кальян
Все супер?
Ще навіть не зайшовши в заклад, відчувається, що це не просто кальянна у підвальчику, а статусний заклад, який дуже сильно відрізняється від інших кальян-барів Києва.
Просторий зал на 100+ квадратних метрів з шикарними люстрами, високими стелями та стильним дизайном. Не вдаючись в подробиці, можна сказати, що це швидше ресторан, ніж звичайна кальянна.
Як було сказано вище, про -To Be не можна написати в двох словах. Чому? Тому, що тут, за словами шеф-кальянщика закладу, зібраний найширший асортимент тютюну в світі - понад 700 ароматыв. Кальянщики особисто знайомі з багатьма ключовими фігурами в світовій кальянній індустрії - Антоном Гайворонським, творцем кальянів Otivana Іваном Батановим, Еріком Хоффманом - засновником марки тютюну Tangiers. У лютому 2016 року тут представляв свій майстер-клас Сергій Путко.
Не можна не сказати про інші ключові переваги - To Be. Як багато хто знає, успіх будь-якого проекту - це персонал. В даному закладі зібрані одні з кращих фахівців в області барного мистецтва, кулінарії і кальянів. Бармен закладу є володарем безлічі Міжнародних сертифікатів по барній справі.
Окремої уваги заслуговує і шеф-кухар Ігор Брагін, який є Президентом Київської Асоціації шеф-кухарів. Спробувавши його страви, Вам захочеться повернутися в кальянну неодноразово. To Be or not To Be, але кожен поціновувач кальянів Києва повинен хоча б раз побувати тут - повірте, Ви не пошкодуєте.